Vores vision om en bedre salgsoplevelse for ejere af autocampere og campingvogne

Vi er overbeviste om, at digitaliseringen i stigende grad påvirker alle områder af vores liv. Og vi tror på, at tekniske fremskridt forbedrer tingene permanent. Fra vores synspunkt omfatter dette også salget af en brugt bil. Derfor er der et centralt spørgsmål bag alt, hvad vi gør:

Hvordan kan vi gøre det så nemt og bekvemt som muligt at sælge autocampere og campingvogne ved hjælp af digitale værktøjer og processer?

caravanmarkt24.de tilbyder dig en innovativ onlineløsning, som gør det nemt og bekvemt at sælge dit køretøj. Sælg din autocamper eller campingvogn på ingen tid til den bedste markedspris, og spar tid og nerver på samme tid. Alt online og hjemmefra - det er sådan, salg fungerer i dag!

Oleg Rubinov - Grundlægger / co-CEO / COO
Oleg blev ansat i sin fars brugtvognsforretning i en ung alder og lærte forretningen fra bunden. I løbet af de sidste par år har Oleg overtaget forretningen, gradvist udvidet den og handlet med over 400 køretøjer om året. Siden 2019 har han specialiseret sig mere og mere i brugte køretøjer fra camping- og caravansegmentet, og sammen med sit team sælger han køretøjer til kunder fra hele landet. Gennem sin 10-årige karriere som brugtvognsforhandler er han meget fortrolig med købernes og sælgernes behov. Han er medstifter af caravanmarkt24.de og ansvarlig for den operationelle forretningsudvikling. Oleg har en grad i erhvervsøkonomi og er en passioneret bilist.
Peter Siemen - Grundlægger / co-CEO / CTO
Peter har været hjemme i Berlins start-up-verden i mere end et årti. Kundecentreret produktudvikling gennem innovative cloud-arkitekturer og datadrevet softwareudvikling er hans tekniske specialiteter. Hans professionelle karriere begyndte i 2009 som softwareingeniør inden for maskinlæring hos Nokia Maps i Berlin. Efter kun to år fulgte han markedets kald og startede sin egen virksomhed som Machine Learning Consultant, hvor han udviklede innovative softwareprodukter til virksomheder som Zalando, Zanox og en håndfuld andre Berlin-baserede start-ups. Fra 2014 til 2019 stod Peter i spidsen for udviklingen af online kunstplatformen Juniqe.com som CTO. I 2019 grundlagde han 'Peter Siemen Cloud Solution Engineering UG' for at støtte virksomheder som freelance cloud-løsningsarkitekt. Peter er medstifter af caravanmarkt24.de og ansvarlig for den tekniske produktudvikling.